Salut Stefanie

WORKSHOP RESULTS 20/09

Last week I had two workshops stamp carving at Coffee Bru.
The first one was on Monday, and was a lovely surprise to me when a whole family (mum, dad, son and girlfriend and daughter) stepped inside! I expected a ladies night :>)
The second workshop was on Friday and turned out to be a international one. Too cool: Belgium, South Africa, USA, Sweden, Arnhem and Utrecht were in the house.
Productive nights with lovely work made!
Feel like making a stamp yourself? The next edition at Coffee Bru will be on Friday 1 November.
Check this link for more information: http://salutstefanie.blogspot.nl/p/s-t-e-m-p-e-l-w-o-r-k-s-h-o-p-b-r-u.html

[NL]
Vorige week gaf ik twee stempelworkshops bij Coffee Bru. De eerste was op maandag op verzoek van een persoon die zelf de personen ervoor regelde, ze gaf het cadeau aan iemand.
Wat een leuke verrassing toen ik die maandag de deur opendeed en er een hele familie (vader, moeder, zoon met vriendin, dochter) op de stoep stond!
Het verjaardagscadeau was voor de moeder, een fervent stempelfan.
Een bijzondere avond, zeker als je een 'ladies night' verwacht!
De tweede workshop was op vrijdagavond en bleek de meest internationale groep die ik ooit had te zijn: een Amerikaanse, Zuid-Afrikaanse, Belgische, Zweedse, een Utrechtse en Arnhemse. Mooi gezelschap met leuke taalgrapjes en een productieve avond!

Zin gekregen om zelf een stempel te maken? De eerstvolgende workshop bij Coffee Bru is op vrijdag 1 november. Meer info: http://salutstefanie.blogspot.nl/p/s-t-e-m-p-e-l-w-o-r-k-s-h-o-p-b-r-u.html


 
 
 


All results together 
 
 


 
No comments:

Post a Comment