Salut Stefanie

CLAIRE PAIN ET PATISSERIE

A couple of months ago I received an elegant logo of a Belgian Bakery: CLAIRE.
I was asked to make a few stamps of their logo's: CLAIRE pain & patisserie and CLAIRE bakery. The footertext  'pain & patisserie' is the maximum size in cutting small letters, the letters are 4 mm in heigth.
Cutting small letters stays the biggest challenge, but somehow I managed! They will the small ones on business cards and the big logostamp voor packaging.  
[NL]Een paar maanden geleden ontving ik een paar logo's van een Belgische bakker. Ik maakte een paar stempels voor CLAIRE pain & patisserie en CLAIRE bakery. Ik ontdekte dat de grootte van de ondertekst (pain & patisserie) ook echt de max voor mij is om te gutsen! De letters zijn ongeveer 4 mm hoog. Was even ploeteren, maar het lukte! De kleine stempels worden gebruikt op visitekaartjes en de grote voor verpakkingen.

 


  

5 comments:

 1. Knap gedaan, die kleine lettertjes!!! En wat een mooi lettertype, die grote letters.

  ReplyDelete
 2. Inderdaad, die kleine lettertjes! Chapeau, ziet er erg goed uit. Gr. Jes

  ReplyDelete
 3. 0,4mm?! Hoe krijg je dat nou voor elkaar? Het ziet er allemaal weer mooi en strak uit, leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Whoops...ik moest er even extra naar kijken...maar ik bedoel 4 mm ipv 0,4!!! Hahaha klein verschil;-)
   Dan nog 4 mm vind ik nog steeds mijn max!! Zijn je gutsen inmiddels gearriveerd op het eiland?

   Delete
  2. :D 4 mm vind ik ook al een hele prestatie! De gutsen zijn inmiddels gearriveerd. Heb vorige week een poging gedaan, bloedheet (gutsen terwijl je zit te gutsen...). Resultaat was het niet helemaal, ik heb hier nog geen goede verlichting en dus kreeg ik de details niet zo strak. Jammer, maar ik ga het snel weer een keer proberen. Hoop binnenkort weer terug op het www te zijn! Ondertussen geniet ik gewoon van wat jullie allemaal maken!

   Delete