Salut Stefanie

SALUT AIMEE

Last year I designed my first birth announcement card for baby Sanne (check the blog that I posted). And now...Sanne has a baby sister: Aimée. It was -again- a honour to be asked to design & make the card for Aimée. The whole designing process was fun again with the parents, we really did it together! This time we went for a handstamped card.
Aimée means the loved one in French, and we all found a ladybird very matching.

The first sketch of the ladybird was ok, but not ready. I kept changing some things in the stamp but I wasn't complete satisfied. I missed a touch of humour.
And all of a sudden the ladybird was wearing boots. And then she was ready. :>)

The front of the card is handstamped in three different colours. The backside is printed.
Alltogether quite a lot of work, but so worth it!

[NL]
Vorig jaar ontwierp ik voor het eerst een geboortekaartje voor iemand anders. Dat was voor baby Sanne, (check hier de blog daarover). En sinds kort heeft Sanne een babyzusje: Aimée.
Het was wederom een eer om opnieuw gevraagd te worden het geboortekaartje te ontwerpen en te maken. Het ontwerpen en bepalen van inhoud was weer een leuk samenspel met de ouders.
Deze keer gingen we voor een handgestempelde kaart. Aimée betekent de geliefde in het Frans, en we vonden daar een lieveheersbeestje goed bij passen.
De schets van het lieveheersbeestje was ok, maar tijdens het maken van de stempel bleef ik wat dingen veranderen. Ik miste nog iets. Naar mijn idee mocht er nog een beetje humor worden toegevoegd en ik gaf haar laarsjes. En toen was ze af!
De voorzijde van de kaart is in drie kleuren gestempeld, de achterzijde is geprint.
Het was behoorlijk wat werk, maar helemaal waard. Het is mede daardoor een bijzondere en onderscheidende kaart geworden!The Stamps
 
Front side of the card. Size is A6 (normal postcard format).
I used 220 grams aquarel paper and cut the round corners.
The backside

Step two out of three: stamping the ladybird.The total package, cards, envelopes, stamps


Merci Aimée, Door & Arjan!2 comments:

  1. Kreeg ik nu nog maar een baby...helaas zit er niet meer in ;-). Komt vast nog een andere gelegenheid voor een leuke stempel :-) :-)

    ReplyDelete