Salut Stefanie

STEMPELWORKSHOP

Salut!
Stempels snijden is leuk. En heel ontspannend. Ik maak inmiddels zes jaar stempels en heb er nog altijd veel plezier in!
De mogelijkheden met stempels zijn eindeloos en je hebt al snel een leuk resultaat. Wil je dat zelf ook ervaren?
Ik leer je tijdens mijn workshop hoe je zelf een stempel snijdt en deel al mijn opgedane ervaringen graag met je.


Met de herfst voor de deur is een perfecte tijd aangebroken voor een stempelworkshop in een wel heel knusse studio, centraal in Nederland gelegen!
De eerstvolgende workshop wordt namelijk door mij gegeven in de studio van Wonderwoods in Leusden.

Studio van Wonderwoods, Leusden

DATUM: 
Zondag 30 september

TIJD: 
10.30 - 13:00 uur (2,5 uur)

LOCATIE:
Studio van Wonderwoods
Hamersveldseweg 137, Leusden (bij Amersfoort)

PRIJS:
45 euro inclusief alle materialen.
Je maakt minimaal 1 (vaak zelfs 2 tot 3) eigen stempels die je samen met een inktkussentje en bewaarzakje mee naar huis neemt. Ook ontvang je na afloop van de workshop digitaal mijn stempeltips.
Je kunt - als je het gutsvirus te pakken hebt na het volgen van de workshop - geheel vrijblijvend een nieuw gutssetje bij mij aanschaffen voor 8 euro. Ook zal ik wat andere leuke items meenemen.

AANMELDEN:

Je kunt je voor deze workshop aanmelden door een mail te sturen naar: info@wonderwoods.nl
Er is plek voor maximaal tien personen.
Uiteraard wordt er voor koffie, thee en iets lekkers gezorgd.
WORKSHOPS OP MAAT BIJ JOU THUIS
Vrijgezellen feestje? Gewoon zin in een workshop met een paar vriendinnen bij één van jullie thuis?
Dat kan! Mail me voor meer vrijblijvende informatie op salut (at) salutstefanie (dot) nl


7 comments:

 1. Hallo Stefanie,

  Ik ben erg benieuwd of er al zekerheid is voor een nieuwe stempelworkshop? Ik wil dit graag als cadeau aan mijn zus geven, dus ik hoop dat je al wat meer informatie hebt!

  Groetjes,
  Ingrid

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Ingrid, ik heb net de pagina bijgewerkt: de eerstvolgende stempelworkshop zal op vrijdag 19 september zijn bij Coffee Bru in Amsterdam. Er komt naar alle waarschijnlijkheid ook nog een stempelworkshop op een zondagmiddag op een andere locatie in Amsterdam, maar dat moet ik nog nader afstemmen.
   Groetjes Stefanie

   Delete
  2. Hallo Stefanie,
   kom je ook een keer naar het noorden van het land?
   Groetjes, Ria

   Delete
 2. Hoi Ria,
  Zelf ben ik niet zo bekend met het Noorden van het land, dus als je een goede tip hebt voor een locatie?? Dan kan ik dit altijd in overweging nemen! Verder geef ik ook workshops bij mensen thuis, vanaf zes personen. Mocht dit je interesse hebben dan kun je me altijd even mailen!
  Groetjes Stefanie

  ReplyDelete
 3. Beste Stefanie, wij zijn erg enthousiast over die stempelworkshop en willen graag een keer meedoen maar kunnen niet op de data die er nu worden voorgesteld. Heb je nog andere data in gedachten? Wij zijn al met 3 personen! Groetjes, Saskia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoi Saskia,
   Help zie nu pas dit berichtje! Excuses voor mijn late reply in elk geval. Ik heb nog geen concrete workshop datum in de planning omdat ik nu met name workshops heb staan voor Flow en een museum (dat is voor kids). Kun je me anders even mailen wat jullie het beste uitkomt? Dan kan ik wellicht een workshop aanbieden bij mij in de studio of op een gewenste locatie (bijvoorbeeld bij een van jullie thuis). Mijn mailadres is : salut@salutstefanie.nl

   Delete
  2. Hi Saskia, ik heb twee nieuwe workshopdata bij mij in de studio, zie deze link: http://salutstefanie.blogspot.nl/p/stempelworkshop-xl_15.html
   Misschien tot ziens! Groetjes Stefanie

   Delete