Salut Stefanie

SALUT BENJAMIN

Het kaartje van Benjamin maakte ik eind september. Ik ontving veel leuke ideeën van zijn ouders, die als hobby reizen, fotograferen en muziek hebben. En het lukte om al die dingen in het kaartje terug te laten komen. Het werd een persoonlijke toren van dieren (naar het bekende sprookje De Bremer Stadsmuzikanten) die de naam van hun zoon zingt. Het zijn dieren waarvan ik foto's ontving die ze tijdens hun reizen hadden vastgelegd: giraf, everzwijn, pinguin en een krab. Ik had nog nooit eerder een everzwijn getekend. Wat zijn die leuk! Hij komt op de achterzijde ook weer terug.
De dierentoren was nog best een klus om uit te snijden. Omdat het meerdere dieren zijn en één kleur inkt moest ik een goede balans aanbrengen in het vollaten versus het uitsnijden van de dieren.
Het kaartje werd een kleurencombinatie van petrolblauw en paprikarood. Met als eindresultaat een vrolijk en swingend kaartje!Potloodschets


4 comments:

 1. Wat een prachtig kaartje weer Stefanie! Het lijkt me inderdaad een hele klus om de dieren goed op papier te laten komen. Wat kan je leuk tekenen! Vind het erg geslaagd en ik moet zeggen dat ik de kaartjes die je steeds maakt sowieso erg leuk vind. Simpel en zeer aantrekkelijk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Simpel qua uitstraling... eenvoudig (begrijp me niet verkeerd! de stempelontwerpen zijn absoluut niet simpel!)

   Delete
 2. Jaaa prachtig, en het koddige zwijntje is mijn favoriet!

  ReplyDelete