Salut Stefanie

SALUT DIY STAMPING

There are quite a few persons who wanted to handstamp the birth announcement cards themselves.
To start the new year off I have collected all the 'DIY stamping projects' from the last couple of months and present them here to you :>) 

[NL]
Afgelopen jaar heb ik best wat koppels gehad die graag zelf de geboortekaartjes wilden stempelen.
Voor de een ontwierp ik het hele kaartje, voor de ander enkel de stempels. Er is veel mogelijk!
Zelf stempelen van geboortekaartjes kan op drie manieren.
1) Kaart en stempels door mij laten ontwerpen en drukken, zelf alleen nog stempelen na de geboorte. Ik lever hierbij dus ook de kaarten en de enveloppen. Deze optie is vooral voor stellen die geen grote haast hebben met het uitsturen van de kaartjes. Ik lever de gedrukte kaarten en de gesneden stempels z.s.m. na ontvangst van de juiste geboortegegevens met een maximum van een week. Enveloppen kunnen uiteraard al vooruit gestuurd worden.
2) Stempels door mij laten ontwerpen en snijden. Je regelt hier zelf de kaarten, de opmaak van de kaart (geboortegegevens) en het (laten) drukken.
3) Stempels laten snijden naar aanleiding van je eigen ontwerp voor het kaartje.
Je kunt hierbij kiezen om of zelf de opmaak van het kaartje te verzorgen of door mij te laten doen.

Ik lever de stempels af met goede kwaliteit stempelinkt en zoveel mogelijk in de door jullie gewenste kleur. Mocht je vragen en of ideeen hebben, voel je vrij om me te mailen: salut [at] salutstefanie.nl

In deze blogpost heb ik alle 'zelf-stempel projecten' bij elkaar verzameld en weet ik zeker dat de kinderen inmiddels geboren zijn :>) 
No comments:

Post a Comment