Salut Stefanie

SALUT JASPER

Can't believe how time flies.
It feels like just a couple of weeks ago that I met the parents of babyboy Jasper at Beter & Leuk in Amsterdam to talk about the card for the son they expected.
But it was actually summer and now it's nearly winter!

Babyboy Jasper was born at 27th August.
His parents told me all about their cats, one in particular and soon it was clear that they had to play a part in the card of Jasper.
We ended up with all three cats peeking at him. One more shy than the other.
All eyes on his name at the backside of the card.
And a strong colour combination of autumn leaf and Danube Blue was the finishing touch.
Welcome lovely boy, all the luck to you and your parents!

[NL]
Tjee, wat vliegt de tijd! Het voelt als een paar weken geleden dat ik met de ouders van babyboy Jasper aan tafel zat bij Beter & Leuk in Amsterdam. We maakten daar kennis en spraken het kaartje door voor hun zoon. Het was hartje zomer en nu is het al bijna winter!
Tijdens het gesprek werd al gauw duidelijk dat hun drie katten, of in ieder geval één een rol zou spelen op het kaartje van hun zoon. Dat werd het uitgangspunt voor het maken van de schetsen. Uiteindelijk werd het een afbeelding van drie glurende katten, die een meer nieuwsgierig en de ander wat verlegen die Jasper verwelkomen. Op de achterzijde gaat alle aandacht uit naar de naam door een grote naamstempel. Het kaartje valt extra op door een sterke kleurencombinatie van roest-oranjeachtige kleur met Danube Blauw. Lekker!
Wat een welkom, lieve Jasper , ik wens je alle geluk van de wereld, samen met je ouders!

photo: Daniëlle van Dongen 
No comments:

Post a Comment