Salut Stefanie

SAMEN

The next three months my stamped items will be for sale at a cosy little shop called SAMEN, in Koog aan de Zaan.
The space has several units with handmade items, think of beautiful leather bracelets, knitted items, crochet, babyclothing, and perfect little wax candles, smelling beautiful.
And occassional themed photoshoots for kids by a professional photographer.
The space is very handy for workshops as well, so I´m going to give some stamp related workshops too! Looking forward to it :>)

[NL]
De komende drie maanden heb ik een eigen kleine shopje! Een bescheiden hoekje in de winkel SAMEN waar mijn handgestempelde items te koop zijn: kaarten, notitieboekjes en houten magneetjes. Maar de ruimte leent zich ook perfect voor workshops, dus ik ga er een paar workshops organiseren! Meer informatie volgt snel. Samen hoort bij de gezellige winkel ernaast: Goed Gevonden. Een heerlijke ruimte waar o.a. prachtige brocante spullen te verkrijgen is.
De ruimte van SAMEN bestaat uit verschillende units elk ingericht met mooie handgemaakte spullen. Van mooie leren armbanden van rendieren leer, gebreide items, gehaakte items, lieve kinderkleding
en geurwaxjes in alle kleuren en geuren van de regenboog. De waxjes doe je in een brandertje en bij het smelten komt de lekkere geur vrij. Ook zijn er regelmatig gave (professionele) fotoshoots voor kinderen in een thema. De eerstvolgende is op 31 oktober, in een kerstthema. Zelf zal ik ook een paar keer per week aanwezig zijn, gezellig als je langskomt! :>) 
Hieronder een eerste impressie, de data voor de workshops volgt snel!
Handgestempelde houten magneten. No comments:

Post a Comment