Salut Stefanie

ILLUSTRATION COURSE

Boy, that was fun! I enjoyed a four week illustration course from two talented illustrators: Valesca van Waveren and Claudi Kessels.
Four nights of illustrating with different themes, techniques, warming up exercises, feedback and a lovely mix of people with all different backgrounds.
Very inspiring so see all different results with the same exercise!
In this post an overview of some things I created during the course.
We went home with a lovely goodie bag that we had filled together.
I really liked the set up of the course. There was an open and comfortable atmosphere and the lessons were well prepared by Valesca and Claudi.

Keep an eye on them for their next course and their lovely illustrations:
www.valescavanwaveren.com  & www.claudikessels.nl
[NL]
Wow, wat was dat een leuke cursus! Ik volgde een illustratiecursus gegeven door twee illustratrices: Valesca van Waveren en Claudi Kessels. Vier woensdagavonden gevuld met verschillende thema's en opdrachten, verschillende technieken, warming up oefeningen en feedback. Maar ook wat stukjes praktijk, theorie en ervaringen die zij als illustratrices hebben. Het was ontzettend inspirerend, leuk om de verschillende aanpak en stijlen en gedachtegangen te zien van de groep. Er hing een fijne open en toegankelijke sfeer en de lessen waren met zorg en aandacht in elkaar gezet en voorbereid. In deze post een paar dingen die ik tijdens de cursus maakte. De laatste avond kregen we allemaal een goodie bag mee naar huis die we met ons werk vulden.
In het najaar zijn ze weer van plan om een illustratiecursus te geven, houd hun sites hiervoor in de gaten (ook voor leuke en inspirerende illustraties):
www.valescavanwaveren.com  & www.claudikessels.nl

collage maken


De inhoud van de goodie bag! 

No comments:

Post a Comment