Salut Stefanie

DIEREN ALFABET ITEMS SHOPPEN


DIERENALFABET
In april 2017 startte ik een 100 dagen project op Instagram waar ik 100 dagen lang een greeting card ontwierp. In die 100 dagen toverde ik ook een heel dierenalfabet tevoorschijn. Daar ontving ik zulke leuke reacties op dat ik er wel iets mee moest doen.
In oktober startte ik een crowdfund bij Voor de Kunst onder de naam Beestenboel dat ik met succes haalde. Het is dan ook met grote trots dat ik deze items toon! Het is ongelooflijk mooi om de producten eindelijk echt te zien en te voelen.
De reacties die ik van blije poster, kaarten en pin (broche) bezitters ontvang zijn heel positief.

Aan een professionele website wordt (ook dankzij mijn Crowdfund!) in het nieuwe jaar hard gewerkt. En tot die tijd bied ik de kaarten en posters op deze pagina aan. De emaille pins (broches) zijn verkrijgbaar via mijn Etsy shop.

Bestellen van de alfabetposter of dierenkaarten is easy: stuur me een mail (salut@salutstefanie.nl) met je gewenste items en dan zal ik je een factuur mailen.
Zodra de factuur is overgemaakt stuur ik de items direct naar je op. 
Verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht. De meeste items passen door de brievenbus en komt daarmee neer op een brievenbuspakketje (3,95 euro) of postzegels.
De poster past niet door de brievenbus en wordt in een speciale stevige verpakking als pakketpost met Track en Trace naar je opgestuurd.

PINS (BROCHES)

Deze drie dieren zijn de extra gelukkigen uit mijn dierenalfabet omdat zij ook als pin mogen stralen! De pins zijn van hard emaille en metaal gemaakt en hebben een gebruiksvirendelijke vlindersluiting aan de achterzijde. Je kunt de pins momenteel kopen via mijn Etsy shop, maar ook komt er dus op mijn nieuwe website een webshop gedeelte.


DIERENALFABET POSTER & KAARTEN

De poster is 50 x 70 cm en off set gedrukt op 150 grams 'Pure Rough' papier.
Wordt in een stevige verpakking (als pakketpost met track en trace) naar je verstuurd.
De kaarten zijn A6 formaat en gedrukt op 300 grams Conqueror Vergé papier.
Ze zijn ontzettend leuk om een naam mee te vormen voor bijvoorbeeld als slinger in een kinderkamer of op de deur. Van sommige letters heb ik meerdere varianten gemaakt om iets meer keuze te hebben en te kunnen variëren.
De kaarten laten zich moeilijk fotograferen in het winterse licht, ze zijn werkelijk super van kwaliteit en krijg er hele goede reacties op!


p r i j s 
15 euro voor de poster
1,75 per kaart
15 euro voor 10 kaarten

Links de dierenalfabet poster
Kaarten A tot en met H

Kaarten I tot en met N
Kaarten O tot en met U

Kaarten V tot en met Z

BESTELLEN

Aan een professionele website wordt (ook dankzij mijn Crowdfund!) in het nieuwe jaar hard gewerkt. En tot die tijd bied ik de kaarten, pins en posters op deze pagina aan.
Bestellen is easy: stuur me een mail (salut@salutstefanie.nl) met je gewenste items en dan zal ik je een factuur mailen. Zodra de factuur is overgemaakt stuur ik de items direct naar je op. 
Verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht.
De meeste items passen door de brievenbus en komt daarmee neer op een brievenbuspakketje of postzegels.
De poster past niet door de brievenbus en wordt in een speciale stevige verpakking als pakketpost met Track en Trace naar je opgestuurd.

De emaille pins zijn te koop via mijn Etsy shop.                                         


No comments:

Post a Comment